Lampe - WAVE Luxo/Glamox

Glamox

Lampe - WAVE Luxo/Glamox
Varenr.
WAVE-LUXO
Lager
Velg varians for å se status

Kvantumsrabatt

Loading...
 • Lampe - WAVE Luxo/Glamox
 • Wave1.jpg
 • Wave2.jpg
 • Wave3.jpg

Lupelampe mod WAVE LED fra Luxo/Glamox.

Wave LED er en lupelampe for industrielle applikasjoner. Wave LED tilbyr skyggefri forstørrelse med lys fra begge sider, samt tredimensjonal forstørrelse med lys fra høyre eller venstre. 3D-funksjonen er særlig nyttig når du arbeider med kretskort og lignende små komponenter. Med sin rektangulære linse, er Wave LED også egnet for leseformål. Farger: Hvit eller lys grå. 

Maksimal fleksibilitet og presisjon 
Fleksibiliteten i skjøten mellom lampehodet og armen gjør eksakt posisjonering enkelt. Den fjærbalanserte armen gir maksimal vertikal og horisontal bevegelse, og vil alltid forbli i riktig posisjon. 
 
Standardversjonen leveres med en 3,5 eller 5 diopter kronglasslinse.  Det følger med et tekstildeksel for å beskytte linsen mot støv og for å hindre at lupelampen utilsiktet forandres til et brennglass. 

LED: Lys kilde til fremtiden! 
Wave LED er utstyrt med to LED-moduler, som tennes individuelt. Modulene kan dimmes, og automatisk slå seg av etter fire eller ni timer for å spare energi. Lysdioder har en utrolig lang levetid. Diodene i Wave LED har en levetid på 50 000 timer. Det betyr 25 år eller mer med normal bruk. Du vil aldri trenge å skifte lyskilde!

Luxo lamper har 5 års Garanti


  Filer
  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×