rask levering fri frakt over kr. 3000,- best på service

Betingelser

Næringskjøp
Alle bestillinger gjort gjennom vår nettside fra registrerte firma betegnes som nærings kjøp mellom firma. Vi selger engros til registrerte firma i hele Norge. Det gis 10 dagers kreditt fra ordren er registrert og sendt fra vårt lager. Det kan i enkelte tilfeller ved større ordrer og når firma er nystartet at vi krever hel eller delvis forehåndsbetaling av ordren. 

Privatkjøp
Privatpersoner kan handle et utvalg av våre produkter, men må da evt sende oss en mail eller ringe oss. Varene sendes da i oppkrav eller varen kan forehåndsbetales. Vår "Fri Frakt" over 3000,- gjelder ikke privatkunder.

Kjøpsbetingelser

Alle kjøp betegnes som Nærings kjøp da vi i all hovedsak kun selger til firma registrert i Brønnøysund  med eget organisasjonsnummer.

Varene faktureres med 10dg forfall. Faktura sendes på epost til oppgitt epostadresse i bestillingen.

Kostnader vi har hatt i forbindelse med levering av varen i vil ikke bli refundert. Dette er frakt / andre utgifter forbundet med leveringen.

Vi tar ikke ansvar for eventuelle skader på returtransport til oss. Varer kan ikke sendes tilbake i oppkrav. Om varer allikevel sendes i retur til oss i oppkrav, vil de ikke bli avhentet av oss uten særskilt skriftlig avtale. 

Alle kundedata som blir lagret blir ikke delt med/solgt til tredje parter og oppbevares ifølge norsk lov.

Vi kan ved enkelte tilfeller, der det er nye kunder eller ordrer av en viss størrelse, kunne kredittsjekke kunde/firma før ordren iverksettes. I enkelte tilfeller kan vi kreve forhåndsbetalt om vi finner det hensiktsmessig.

Retur Ordinære varer

Vi gir 14 dager åpent kjøp, men du må gi oss skriftlig beskjed innen fristens utløp. Omkostninger i forbindelse med returfrakt dekkes av kunde. Produktet leveres tilbake i ubrukt stand og i original emballasje. Returomkostninger / Frakt dekkes i alle tilfeller av kjøper. Kjøper står ansvarlig for evt skader / mangler som kan oppstå under returtransport. 

Retur Bestillingsvarer
14 dagers åpent kjøp gjelder ikke ved varer som er merket "bestillingsvare"  Det gjelder de aller fleste Benker, Resepsjoner og annet større inventar til Hudpleie/Frisør. Dette gjelder også andre spesialbestilte varer (f.eks spesial str i klær).

Dersom en retur avtales spesielt mellom kunde og oss på bestillingsvarer, skal produktet leveres tilbake i ubrukt stand og i original emballasje. Returomkostninger / Frakt dekkes i alle tilfeller av kjøper. Kjøper står ansvarlig for evt skader / mangler som kan oppstå under returtransport. Vi vil også måtte trekke fra 15% av kjøpesummen pga omkostninger vi vil ha med evt videresalg / transport av varen.

Utsolgte varer
Vi tar forbehold om at varene kan være utsolgt til tross for at det ikke står skrevet på nettsiden.

Bestillingsvarer
Enkelte varer i nettbutikken er merket "Bestillingsvare". Dette gjelder i hovedsak benker, skap, disker fra R.E.M, Weelko, Naggura. Disse har en leveringstid på ca 1-3 uker. I de fleste tilfeller greier vi å levere på kortere tid. Ved bestilling vil vi alltid sjekke lagerstatus hos leverandør og bekrefte ordren til kunde etter dette.

Bestillingsvarer (utvalg av modeller og størrelser) gjort av arbeidsklær fra LaBeeby byttes ikke.

Ta kontakt med oss om du har noen spørsmål rundt bestilling av benker el andre varer merket "Bestillingsvare"

Skade
Om du oppdager skade på en eller flere varer ved levering, må du snarest ta kontakt med oss - Senest innen en uke. Synlige skader meldes/påføres til transportør ved levering, samt til oss. Skjulte skader meldes umiddelbart etter åpning og senest innen en uke. Du har selv en plikt til å umiddelbart sjekke varene for skader når de er mottatt.

Garanti
Alt som faktureres til firmaer er å betrakte som et næringskjøp. Ved næringskjøp er garantien/reklamasjon begrenset til seks måneder. For at garantien skal gjelde, må varen være montert og brukt etter gjeldende bruksanvisning. På alle våre el.artikler samt benker/stoler gir vi 1 års garanti7reklamasjon på også ved næringskjøp. Vi har noen produkter med utvidet Garanti/Reklamasjon- dette gjelder Naggura benker (2 års garanti), Baehr benker og utstyr (2 års Garanti) og REM (3 års Garanti).

Uavhentede pakker
Uavhentede pakker belastes kunde for reele kostnader forbundet med forsendelsen. Dette gjelder også ved feilaktige oppgitt adresse som resulterer i at pakken kommer i retur til oss.

Transport/Levering
Solguden A/S setter levering til deg som kunde i høysetet. Vi har transportavtale med Posten for å gi deg som kunde en optimal leveringsløsning. Alle varer leveres på døren om ikke annet avtales. Levering i vårt nærområde og sentralt Østlandet er 1 dag. Sør- og Vestlandet 1-3 dager og NordNorge 2-4 dager. Alle pakker sendes som "pakke levert på døren". Ønsker man å hente pakken selv på postkontoret må det avtales med oss.

Alle ordrer mottatt før kl 13 ekspederes samme dag. I perioder med stor ordrepågang / ferieavvikling kan det påregnes noe lengre leveringstid. Vi gjør alltid vårt ytterste for å få alle ordrer sendt samme dag de er bestilt.

Benker / Pallegods leveres på døra. Dvs trillet inn om mulig, men ikke bært opp trapper, plassert på behandlingsrom etc. Sendingen anses som levert når den er tatt av bil.

Frakt
Alle ordrer over 3000,- netto (ex mva og frakt) sendes fraktfritt. Dette gjelder også alle våre benker og annet større inventar.

Minstepris på frakt er 150,- + mva (avhengig av hvor i landet du holder til). Ved postoppkrav er minsteprisen 175,- + mva. Fraktprisene vil være avhengig av vekt og volum på pakken, samt hvor i landet pakken skal sendes. Fraktprisen vil ikke fremkomme på bestillinger gjort på nettbutikken vår, men beregnet etter at varene er pakket. Vår "Fri Frakt" over 3000,- gjelder ikke privatkunder.

Pakker som kommer i retur til oss grunnet feile oppgitte opplysninger i bestillingen eller ved uavhentede oppkravspakker, vil bli belastet kunden med reele tillegg i fraktkostnadene forbundet med forsendelsen. 

Ukens tilbud
Vi har hver uke rabatter på ulike produkter/produktgrupper.