Refectocil - Styling Gel

Refectocil

Lager
Velg varians
Varenr.
RC6196

Refectocil Styling Gel. 9ml. Kjøp 12stk og de kommer med salgsdisplay.
Spar penger - bestill en kartong.

Gir næring og glans til vipper og bryn med vitamin E og D-panthenol.

RefectoCil StylingGel er en pleiende balsam som gir skinnende, lange, sterke og sunne vipper og bryn. Sammensetningen er gel-basert og inneholder høykvalitets ingredienser som vitamin E, D-panthenol og glyserin. De gir langvarig fuktighet og nærer og beskytter øyevipper og bryn farget med RefectoCil. Bruken av RefectoCil LongLash Gel hindrer tørre og sprø vipper/bryn og bidrar til å bevare sin fulle naturlige lengde.

Sunne øyevipper og bryn er avgjørende for et godt farge resultat. Vi anbefaler kundene RefectoCil Styling Gel for daglig bruk.

Bruk: Påfør RefectoCil Styling Gel hver morgen. Påføres med pensel applikatoren fra røttene til tuppen av vipper og bryn for å forme øyenbrynene og gi de glans for et sunt glødende utseende. For å oppnå et naturlig utseende, bruk RefectoCil Styling Gel alene. Den kan også brukes sammen med mascara - hvis mascarraen er påført først.

Ingredienser
Aqua, Alcohol denat., Glycerin, VP/VA Copolymer, Sodium PCA, Xanthan Gum, Carbomer, Arginine, Sodium Lactate, Tocopheryl Acetate,Panthenol, Sodium Hydroxide, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine.

Prisforespørsel
Fyll ut skjemaet, og send oss en prisforespørsel.
Legg gjerne til info om ønsket antall eller gi en beskrivelse
av løsningen du ønsker / ser for deg.
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×