Oxine/BioVex Overflatedesinfeksjon (1000ml)

EHT

Oxine/BioVex Overflatedesinfeksjon (1000ml)
Varenr.
EHT-Overflate
Lager
Velg varians for å se status

Kvantumsrabatt

Loading...

Alkoholfri Overflatedesinfeksjon. 1 ltr flaske. Oxine/BioVex 500ppm styrke.
Spar penger - bestill en kartong.

1 ltr flaske. Våre pumper fra AntiBac passer i denne om dere ønsker en slik i tillegg. Produktet har best effekt når sprayet på overflate og at produktet bare får tørke inn. Produktet kan også benyttes på klut/mopp el lignende. Ha da såpass mengde på at overflaten blir fuktet. La så tørke. Vi har desverre ikke sprayflasker tilgjengelgi pr i dag.

Kan også brukes på benker osv som ikke tøler spritbasert desinfisering

Hva dreper Oxine/BioVex®?

BioVex® er et ekstremt effektivt bakteriedrepende og desinfiserende middel. Selv ved svært lave konsentrasjoner, i løpet av sekunder, dreper det mer enn 99,99% av de mest vanlige bakterier, sporer og virus, fungicid og tuberculocide.

BioVex® er effektivt mot biofil og er bevist effektiv mot blodbårne patogener som MRSA, VRE, HIV og HEP-C. Fjerner også A-virus, Salmonella, Listeria, E-Colli og Trichophyton. Ren desinfisjonskapasiteten er ca 100 ganger større en eksempelvis klor.

Oxine/BioVex® er en egenutviklet blanding av designet oksyklorkjemi som aktiveres for å generere et svært hurtigvirkende og effektivt, bredspektret desinfeksjonsmiddel for sykehus (patogener), og andre lokaler/overflater som trenger å fjerne bakterier og virus. Oxine/BioVex har EPA-registrering som indikerer at den også virker på ikke-porøse overflater som ofte er kilden til smittsomme infeksjoner.

Hvordan fungerer Oxien/BioVex®?

Oxine/BioVex® fungerer ved å angripe overflatene på mikrober og bryte dem ned. Dette eliminerer mikrobens evne til å spre seg. Den fungerer på kontakt og fortsetter å jobbe til den er tørr.

Kan Oxine/BioVex® brukes på ulike overflater?

Oxine/BioVex® kan trygt brukes med stor effektivitet på stål, laminat, keramikk, vinyl, plast og andre ikke-porøse overflater. Myke overflater som vinyl- og plastdekket stoler og madrasser kan behandles effektivt uten å trenge gjennom overflaten til det indre materialet.

Oxine/BioVex brukes til desinfisering av hender ved en konsentrasjon på 50 ppm.

Tørker ikke ut huden som eksempelvis spritløsninger gjør, derfor er den velegnet til sensitiv hud.

Hvor ofte skal jeg bruke Oxine/BioVex® på en overflate?

For å oppnå størst mulig effektivitet, kan Oxine/BioVex® brukes som en del av en daglig rutine på alle vanlige ikke-porøse overflater. Det bør også brukes oftere mellom hver kontakt av en person som bærer på ulike typer smitte. 

Må jeg skylle eller rengjøre hender og overflater etter påføring/sprøyting av Oxine/BioVex®?

Nei! Oxine/BioVex® krever ingen endelig skylling. Bare bruk det og lå det tørke. Faktisk fortsetter den sin desinfiserende virkning på den behandlede overflate til det er tørt. Det etterlater ingen aktive/giftige rester.

Hva er holdbarheten for Oxine/BioVex® konsentratløsningen 50 og 500 ppm.

Oxine/BioVex® har en holdbarhet på to til tre uker i åpen emballasje, lengre om flasken holdes lukket. Oppbevares best på et kjølig, mørkt sted. Selv om det ikke er påkrevd med kjøling eller annen spesiallagring, bør den ikke oppbevares i for varme omgivelser (over romtemperatur).

Se også "dokumenter" i fanevalg ovenfor for mer info.

    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×