Lampe - LFM Luxo/Glamox

Glamox

Lampe - LFM Luxo/Glamox
Varenr.
LFM-LUXO
Lager
Velg varians for å se status

Kvantumsrabatt

Loading...
 • Lampe - LFM Luxo/Glamox
 • LFM1.jpg
 • LFM2.jpg

Lupelampe mod LFM LED fra Luxo/Glamox.

LFM LED G2 er en lett lupelampe i metall, med LED, og en fjærbalansert arm i Luxo-tradisjon. Armen gir lang rekkevidde og maksimal vertikal og horisontal bevegelse, og vil alltid holde seg i riktig posisjon. Fleksibiliteten i leddet mellom lampehodet og armen gjør nøyaktig posisjonering enkelt.


LFM LED G2 er like godt egnet for profesjonell bruk som for synshemmede og andre med behov for presis forstørrelse. Den lave vekten gjør at den er enkel å flytte på. LFM LED G2 monteres lett med et avtagbart bordkantfeste.

 

Skyggefri forstørrelse 
Den Ø127 mm glasslinsen er plassert midt i en sirkel av LED-lyskilder . Dette er den ideelle måten å belyse et objekt på, og som praktisk talt eliminerer skygger.

LFM LED G2 er utstyrt med en 3 eller 5 diopter glasslinse . En beskyttelseshette er vedlagt for å beskytte linsen mot støv og for å hindre at linsen ved et uhell blir til et brennglass. Farge: Hvit. 

LED : Lyskilde for fremtiden!

LFM LED G2 er utstyrt med en fullstendig sirkel av LED. Den har tre-trinns dimming (100 % - 50 % - 0). LED-diodene skrur seg  av etter 4 eller 9 timer, for å spare strøm. LED har en utrolig lang levetid. Diodene i LFM LED har en levetid på 50 000 timer . Det betyr 25 år eller mer ved normal bruk. Du vil aldri trenge å skifte lyskilde.

Luxo lamper har 5 års Garanti  Filer
  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×