Lampe - KFM Luxo/Glamox

Glamox

Lampe - KFM Luxo/Glamox
Varenr.
KFM-LUXO
Lager
Velg varians for å se status

Kvantumsrabatt

Loading...
 • Lampe - KFM Luxo/Glamox
 • KFM LED LysGrå.jpg
 • KFM1.jpg
 • KFM2.jpg
 • KFM3.jpg
 • KFM4.jpg

Lupelampe mod KFM LED fra Luxo/Glamox. TILGJENGELIG FRA 2019

KFM LED har en robust metallkonstruksjon med slank form, en fleksibel arm og godt lysutbytte. Den er velegnet for alle industrielle formål samt synskrevende arbeid i skjønnhetssalonger, klinikker og laboratorier, eller som et verktøy for mennesker med nedsatt syn.

Utmerket optikk
Den 127 mm glasslinsen er av beste kvalitet, for den aller beste synsopplevelsen. Dette, i kombinasjon med kraftfulle LED-lyskilden, gjør KFM LED til en av de mest allsidige lupelampene på markedet i dag. Kvaliteten og den nøyaktige plasseringen av LED-lyskildene sikrer en nesten skyggefri forstørrelse og utmerket fargegjengivelse. 

Maksimal fleksibilitet og presisjon 
Fleksibiliteten til leddet mellom hodet og armen gjør det enkelt å posisjonere hodet. Den fjærbalanserte armen gir maksimal vertikal og horisontal bevegelse, og blir alltid stående i riktig posisjon.

Standardversjonen er utstyrt med en 3 eller 5 diopter glasslinse. Det følger med et tekstildeksel for å beskytte linsen mot støv og for å hindre at lupelampen utilsiktet forandres til et brennglass. Farger: Hvit eller lys grå.

Et håndtak er tilgjengelig for enklere posisjonering av lupelampen (se varenr KFM-HÅND)

LED: Fremtidens lyskilde!
KFM LED er utstyrt med to semisirkulære LED-moduler. Modulene er dimbare og slår seg automatisk av etter 4 eller 9 timer for å spare energi.  Lysdioder har en utrolig lang levetid. LED-modulene i KFM LED har en forventet levetid på 50 000 timer. Det betyr 25 år eller mer ved normal bruk. Du vil aldri trenge å skifte lyskilde!

Luxo lamper har 5 års Garanti  Filer
  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×